Psykologi for sundhedsprofessionelle

Vis stort billede Tilføj
Psykologi for sundhedsprofessionelle

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Psykologi handler om forståelse af mennesker. Denne bog er en indføring i de psykologiske fænomener og teorier, som er særlig relevante for sundhedsprofessionelle i deres møder med mennesker, når det gælder deres selvopfattelse, læring, motivation, stress og mestring, kriser og sorg samt påvirkninger fra grupper og den kultur, de kommer fra eller lever i.

Bogen indeholder både almen psykologi og sundhedspsykologi af relevans for sundhedsuddannelserne. Teoristoffet belyses med praktiske eksempler fra studerendes og sundhedsprofessionelles hverdag. Gennem hele bogen findes der studie- og refleksionsopgaver, som stimulerer til at reflektere over såvel teorierne som over egne og andres reaktioner og væremåde.

Oversættelsen af den norske bog har fået tilføjet et kapitel om eksistentielle kriser og kriseterapi, skrevet af prof. Bo Jacobsen.

Åse Renolen er sygeplejerske og højskolelektor ved Høgskolen Stord/Hagesund i Norge, hvor hun underviser ved Avdeling for helsefag. Hun har hovedfag i psykologi og lang undervisningserfaring.

Bo Jacobsen , dr.phil. professor ved Center for Forskning i Eksistens og Samfund på Københavns Universitet. Hans særlige forskningsinteresse er eksistentiel psykologi. Han er også praktiserende psykolog og specialist i psykoterapi. Som forfatter har han udgivet en lang række artikler og bøger om psykologiske, sociologiske og pædagogiske emner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åse Renolen
Sideantal: 261
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Stoltze Design
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Anne Schou
Oplag: 3
Udgave: 1
Fagredaktør: Eva Hoffmann
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 552 g
Udgivelsesdato: 14 Jan 2011
Oplagsdato: 23 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712046103

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk