Psykologi 1 - Udviklingspsykologi

Vis stort billede Tilføj
Psykologi 1 - Udviklingspsykologi

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage
Psykologi 1 - Udviklingspsykologihenvender sig til såvel studerende som færdiguddannede sygeplejersker, pædagoger, lærere, radiografer, ergoterapeuter, fysioterapeuter og sundhedsplejersker, dvs. relations-professionerne, samt alle andre med interesse for udviklingspsykologi. Bogens formål er at formidle en solid viden om den nyere udviklingspsykologi på en levende og letforståelig måde.
Med udgangspunkt i en inddeling af livsforløbet i otte aldre gennemgår forfatteren dels den psykiske udvikling fra spædbarnsalder til alderdom, dels forskellige udviklingspsykologiske temaer, f.eks. tilknytning, identitet og autonomi. Bogen bygger især på moderne teori, men inddrager også tidlige store udviklingspsykologiske teorier.
Denne kraftigt reviderede udgave er udvidet med syv nye kapitler, bl.a. om selvet, empati og søskende. Endvidere er den tilrettelagt efter professions-bacheloruddannelsens krav, hvilket først og fremmest betyder, at teorifremstillingerne er mere eksplicitte end i førsteudgaven.
Anne Stokkebæker cand.psych. og ansat som klinisk psykolog ved Tværfagligt Smertecenter, Herlev Hospital. Hun har tidligere undervist i psykologi på Sygepleje- og Radiografskolen, CVU Øresund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Stokkebæk
Sideantal: 456
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 205 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 983 g
Serie: Lærebog for sygeplejestuderende
Udgivelsesdato: 20 Aug 2007
Oplagsdato: 25 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717039650

Sprog

Dansk