Praktisk oftalmologi - 3. udgave

Vis stort billede Tilføj
Praktisk oftalmologi - 3. udgave

449,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De fleste læger køber kun én bog om øjensygdomme gennem deres karriere, og det er under medicinstudiet. Det stiller store krav til en sådan bog, som skal være pensumdækkende og pædagogisk, men på samme tid praktisk og anvendelig for den handlende læge, der også skal bruge bogen efter endt studium. For uanset specialevalg vil de fleste klinikere gang på gang møde patienter med øjenproblemer enten i skadestuen, på stuegang eller i almen praksis.

Selvom bogen således primært er målrettet læger og medicinstuderende, er der også taget hensyn til, at optikere, sygeplejersker og andre fagpersoner, der arbejder med øjenpatienter, skal kunne drage nytte af den.

I 3. udgave af bogen fastholdes inddelingen i tre afsnit. Det første afsnit omhandler de basale discipliner, der skal understøtte forståelsen af sygdommene, nemlig anatomi og fysiologi, optik, farmakologi samt anamnese og undersøgelse.

Andet afsnit gennemgår systematisk over flere kapitler de enkelte øjensygdomme samt tværgående områder som fx neuro-oftalmologi, børneoftalmologi og socialoftalmologi.

Tredje afsnit er symptom- eller problemorienteret, og her beskrives de enkelte sygdomme fra klinikerens synsvinkel, hvad enten man står over for en patient med et akut rødt øje, synsforstyrrelser eller synstab, eller man vurderer traumer i skadestuen. Vigtige pointer er fremhævet i røde bokse, mens baggrundsviden, sygehistorier m.m. findes i grønne bokse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Fahmy / Michael Larsen (red). / Steffen Hamann / M.Fl
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 3
Tegnet af: Martin Bassett
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 192 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 783 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2013
Oplagsdato: 13 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047292

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk