Pædagogik - for sundhedsprofessionelle

Vis stort billede
Pædagogik - for sundhedsprofessionelle

259,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Pædagogik – for sundhedsprofessionelle henvender sig til stu­derende på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddan­nelser og til de sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre m.fl., der planlægger, gennemfører, reflekterer over eller udvikler den pædagogiske praksis i forbindelse med patientundervisning.

Denne 2. udgave af bogen er gennemskrevet og suppleret med nye undersøgelser og ny viden til at belyse centrale pæ­dagogiske begreber, der kan anvendes i forbindelse med pa­tientundervisning.

Bogen præsenterer videnskabsteoretiske positioner som bag­grund for at kunne forstå pædagogikkens grundlag og har en række eksempler på pædagogiske problemstillinger i sund­hedsvæsenet og har bl.a. både et juridisk og organisatorisk perspektiv på patientundervisning.

Pædagogik – for sundhedsprofessionelle giver læseren mulig­hed for at forstå og anvende de udvalgte pædagogiske begre­ber i relationen mellem den sundhedsprofessionelle og patien­ten og giver et grundlag for at forstå kompleksiteten i pædagogisk praksis, hvor både pædagogisk viden, erfaringer og forskningsbaserede undersøgelser må fungere sammen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorit Ibsen Vedtofte (red.)
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 16 Aug 2013
Oplagsdato: 16 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712049104

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk