Neonatologi - Det raske og det syge nyfødte barn

Reduced price!
Vis stort billede
Neonatologi - Det raske og det syge nyfødte barn

359,96 kr

-20%

449,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

NEONATOLOGI er en lære- og håndbog om det raske og det syge nyfødte barn. Den henvender sig især til sundhedspersonale, der arbejder med nyfødte børn – herunder sygeplejersker, jordemødre og medicinske kandidater.


I de første kapitler gennemgås almene emner som fosterets udvikling, muligheder for føtal terapi, selve fødslen samt undersøgelse af det nyfødte barn. Herefter introduceres det mature barn, det for tidligt fødte barn og vækstretarderede børn.
Efterfølgende gennemgås de hyppigste sygdomme, som ses hos nyfødte børn, både arvelige sygdomme og andre abnorme tilstande som opstår før, under og efter fødslen.
Bogen gennemgår vækst og ernæring, medicinering, smertehåndtering og transport af det syge barn. Endvidere giver bogen vejledning til forældre til det syge nyfødte barn, herunder retningslinjer for krisehåndtering.
Denne fjerde udgave er grundigt revideret. Bogen indeholder et opdateret tabel- og billedmateriale, hvor forfatterne specielt vil rette en stor tak til de børn og forældre, der beredvilligt har medvirket hertil.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Pryds / Birgit Peitersen
Sideantal: 396
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 738 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2014
Oplagsdato: 02 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043602

Sprog

Dansk

Neonatologi - Det raske og det syge nyfødte barn Nyt Nordisk Forlag