Livet med kronisk sygdom

Vis stort billede
Livet med kronisk sygdom

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Livet med kronisk sygdom har fokus på mennesker med kroniske sygdomme. De lever et liv med begrænsninger, og bogen omhandler de sundhedsfaglige interventioner, som de forskellige sundhedsprofessionelle faggrupper kan tilbyde den kronisk syge. Mennesker lever længere i dag end tidligere, og da der samtidig er et intensiveret fokus på den livskvalitet, det kan føre med sig, bliver muligheden for at mestre kronisk sygdom meget betydningsfuld i fremtiden.

Bogen er skrevet af en gruppe forfattere med meget forskellige baggrunde, hvilket betyder, at emnet bliver belyst fra mange perspektiver.Livet med kronisk sygdom er opbygget i fire dele. Den første indeholder en redegørelse for epidemiologien i relation til kroniske sygdomme og de konsekvenser, som det har på samfundsniveau.

Anden del har patient- og pårørendeperspektivet i fokus og omhandler desuden, hvordan man har organiseret sundhedsindsatsen over for patienter med kroniske lidelser, bl.a. gennem forløbsprogrammer, sundhedsaftaler osv.Bogens tredje del behandler identifikation og stratificering af patientgrupper og indeholder desuden en beskrivelse af de redskaber, der findes til formålet. Det danner baggrund for resten af kapitlerne i tredje del, hvor patientperspektivet bl.a. beskæftiger sig med betydningen af aktiv inddragelse af og samarbejde med den kronisk syge patient.

Bogen sidste del koncentrerer sig om patientorganisationer og om det frivillige arbejde, der bliver udført til fordel for mennesker med kroniske sygdomme.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 434 g
Udgivelsesdato: 01 Sep 2013
Oplagsdato: 01 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047988

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk