Klinisk sygeplejeforskning - udvikling og implementering

Vis stort billede
Klinisk sygeplejeforskning - udvikling og implementering

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen introducerer læseren til klinisk sygeplejeforskning, til udviklingsarbejder og til implementering af resultaterne. Desuden gennemgås metoder til at udføre optimal sygepleje ved hjælp af en eksemplarisk tilgang til klinisk forskning.
Hvis forskning i klinisk sygepleje skal medføre kvalitetsforbedringer og kvalitetsudvikling, kræver det viden om, hvordan forskningsresultaterne kan implementeres i den kliniske praksis.
I bogen præsenteres en bred vifte af sygeplejeforskere op gennem tiden frem til i dag. Især fremhæves de to markante danske sygeplejeforskere, Margarethe Lorensen og Anne Lise Salling Larsen, og deres arbejder gennemgås.
For at sikre en ensartet og veldokumenteret pleje er der behov for evidensbaseret viden som baggrund for planlagt sygepleje. I bogens sidste kapitler er der fokus på, hvordan man i klinisk praksis vurderer forskningsresultaterne, før man kan træffe en beslutning om implementering. To af bogens forfattere har til det formål udviklet en model for klinisk beslutningstagen, som kaldes POMI (patientens Prædispositioner, Observation, Metoder og Implementering). Modellen anvendes gennem hele bogen.
Bogen er skrevet til sygeplejestuderende, men er også anvendelig på de sundhedsfaglige diplomuddannelser og til sygeplejersker i klinisk praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Preben U. Pedersen / Britta Hørdam / Dorthe Overgaard
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 169 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 334 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2008
Oplagsdato: 01 Jan 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712042754

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Klinisk sygeplejeforskning - udvikling og implementering Gads Forlag