Kirurgi - Sygdomslære og sygepleje

Vis stort billede Tilføj
Kirurgi - Sygdomslære og sygepleje

570,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

KIRURGI - SYGDOMSLÆRE OG SYGEPLEJE er en ny grundbog til sygeplejestuderende om det kirurgiske speciale.
I løbet af de sidste 10 år er der sket en stor udvikling inden for kirurgien. Der er kommet mere skånsomme operationsmetoder, nye og bedre narkosemidler, smertebehandlingen er forbedret og forståelsen af det kirurgiske traumes patofysiologi er øget. Alt dette har bidraget til kortere indlæggelsesforløb og mere ambulant kirurgi, hvilket stiller store krav til organiseringen af forløbet og til en struktureret og målrettet behandling og pleje.
Derfor går tendensen mod specialopdelinger med teams af læge- og sygeplejespecialister, som fungerer i et tæt tværfagligt samarbejde. Denne udvikling er også afspejlet i bogen, der er skrevet af et team af læger og sygeplejersker.
Bogens første del er en almen del, som indeholder kapitler om kirurgisk sygepleje, patientsikkerhed, postoperativ dyb venetrombose og lungeemboli, ernæring samt forberedelse til anæstesi.
Anden del indeholder 8 kapitler, som handler om forskellige kirurgiske specialer, herunder mammakirurgi, endokrinkirurgi, karkirurgi, gastroenterologi, rekonstruktionskirurgi, hudkræft, thoraxkirurgi og urologi. Kapitlerne i denne del består af en lægelig del, som beskriver de almindeligst forekommende sygdomme i den respektive kategori samt symptomer, undersøgelser og behandling i relation hertil. Desuden er den specielle sygepleje til de hyppigst forekommende patientgrupper beskrevet i forbindelse med de lægelige afsnit.
Bogen er illustreret med instruktive tegninger, scanningsbilleder, tabeller m.v. Bogen henvender sig til sygeplejestuderende, men den kan ogå bruges som opslagsværk i klinikken eller som en introduktion til det kirurgiske speciale på medicinstudiet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 457
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Tegnet af: Birgitte Lerche
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 204 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 1182 g
Serie: Lærebog for sygeplejestuderende.
Udgivelsesdato: 07 Mar 2005
Oplagsdato: 07 Mar 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717071209

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk