Introduktion til klinisk psykiatri - Med e-læringsmateriale

Vis stort billede
Introduktion til klinisk psykiatri - Med e-læringsmateriale

429,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Introduktion til klinisk psykiatri er en lærebog om psykiske sygdomme. På basis af foreliggende evidens gennemgår bogen, hvad mAn ved om årsager til, symptomer på og behandling af psykisk sygdom og afhængighedssygdomme samt organisationen af det psykiatriske sundhedsvæsen i Danmark og den lovgivning, der regulerer det. Bogen lægger særlig vægt på at introducere læseren til at indgå professionelt i samtaler med psykisk syge mennesker.

Psykiatrisk status beskrives som en metode til at stille målrettede spørgsmål i en struktureret samtale og derved indhente de nødvendige oplysninger og observationer for at vurdere symptomer på psykisk sygdom samt dokumentere disse.

E-LÆRINGSMATERIALE TIL BOGEN. Psykiatrisk status som metode er gennemgående i bogen, men får særlig værdi i det tilhørende e-læringsmateriale. Dette indeholder små videoklip, der gør det muligt at observere, hvordan adfæren ser ud hos personer med bl.a. depression, mani, hallucinationer og stofpåvirkning, ligesom man hører samtalen mellem psykiatere og mennesker med forskellige psykiske sygdomme. De målrettede spørgsmål til psykiatrisk status er gengivet, så læseren kan træne bedømmelse af symptomer på psykisk sygdom og sin evne til at indgå i samtaler med psykisk syge mennesker på en professionel måde.

Introduktion til klinisk psykiatri henvender sig til studerende og uddannede i sundhedsfagene og andre, der i kraft af deres profession kommer i berøring med psykisk syge mennesker samt disse mennesker selv og deres pårørende.

Christer Allgulander er overlæge samt universitetslektor og docent i psykiatri ved Karolingska Institutet i Stockholm.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christer Allgulander
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 647 g
Udgivelsesdato: 20 May 2011
Oplagsdato: 20 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712045809

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Introduktion til klinisk psykiatri - Med e-læringsmateriale Gads Forlag