Intensiv terapi og sygepleje

Vis stort billede
Intensiv terapi og sygepleje

270,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Intensiv terapi er behandling, observation, diagnostik og pleje af patienter med svigt eller truende svigt af et eller flere organsystemer.
Intensiv terapi og sygepleje tager udgangspunkt i kroppens organsystemer. En række kapitler behandler de forskellige organsystemer, og fokus er i disse kapitler lagt på at opdage dysfunktion og/eller et truende svigt af organsystemet. Årsager til, symptomer på og diagnostik af forstyrrelser i eller svigt af organsystemet beskrives. Desuden forklares om monitorering, behandling og pleje af patienten, og der er grundige beskrivelser af anvendte monitoreringsmetoder.
Bogen indeholder også en række mindre kapitler om medicinadministration, sedation og smertebehandling, ernæring samt væske- og elektrolytbehandling. I disse kapitler er vægten lagt på at forklare, hvilke særlige forhold man skal være opmærksom på, når det drejer sig om kritisk syge patienter.
Endelig indeholder bogen et større kapitel om infektioner. Her beskrives årsager til nedsat immunforsvar hos intensivpatienter og symptomer på og udredning af infektioner hos denne gruppe. Kapitlet indeholder også særlige afsnit om infektiøse lungelidelser, sepsis, systemisk inflammatorisk responssyndrom og multiorgandysfunktion.
Bogen er forsynet med en liste over de anvendte forkortelser, og et omfattende register gør, at den også er velegnet som opslagsbog.
Bogen er skrevet til sygeplejestuderende, men den kan også anvendes som en introduktion til området af medicin-studerende og sygeplejersker ved specialuddannelsen i intensiv sygepleje. Nye sygeplejersker på intensiv afdeling og sygeplejersker, som ønsker at få genopfrisket deres viden om intensiv terapi, kan også læse med.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Bonde / Anni Roikjær / Torsten Faber / M.Fl
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Birgitte Lerche
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 204 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 622 g
Serie: Lærebog for sygeplejestuderende
Udgivelsesdato: 13 Jun 2002
Oplagsdato: 13 Jun 2002
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717070998

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk