Grundforløbet 2. udgave - Sundhed, Omsorg og Pædagogik

Vis stort billede Tilføj
Grundforløbet 2. udgave - Sundhed, Omsorg og Pædagogik

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

BEMÆRK - OMBYTTES KUN FOLIERET

G rundforløbet – Sundhed, Omsorg og Pædagogik er til elever, der ønsker at gå videre med en uddannelse inden for pædagogisk assistentuddannelsen eller social- og sundhedsuddannelserne.

Bogen gennemgår basale emner inden for de to fagområder. I første del arbejder eleverne med kapitler om egen læring, samarbejde, kommunikation, arbejdsmiljø og konflikthåndtering. Anden del af bogen beskriver emnerne om sundhed og livsstil, kost og energi, behov og aktiviteter, idræt, omsorg og hygiejne. I tredje del henvender kapitlerne sig enten til elever, der vil fortsætte på PAU (børneområdet) – eller til elever, der vil fortsætte på SOSU (ældreområdet).

Bogen indeholder masser af historier og billeder fra livet i børnehaven og i ældreplejen. Undervejs stilles der opgaver og spørgsmål til overvejelse, og i refleksionsrummene kan eleverne øve sig i at tænke over historierne.

Onlinebogen er et tilbud til elever, der ønsker at læse bogen digitalt. I onlinebogen findes lydbog, ekstra materialer, ekstra opgaver m.m. Se, hvordan du kommer i gang med onlinebogen forrest i denne bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Bonde Kofoed / Anne Yde Hansen / Hanne Elmer
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 194 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 771 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2013
Oplagsdato: 30 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047490

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Grundforløbet 2. udgave - Sundhed, Omsorg og Pædagogik Gads Forlag