Funktionelle lidelser - viden, samtaler og sygehistorier

Vis stort billede
Funktionelle lidelser - viden, samtaler og sygehistorier

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De fleste sundhedsprofessionelle vil møde patienter med funktionelle lidelser. Men mange er i tvivl om, hvad en funktionel lidelse er, og hvordan man bedst hjælper denne patientgruppe. Funktionelle lidelser er stadig forbundet med både fordomme, mistro og manglende viden, men de senere års forskning har kastet nyt lys over feltet, og selvom der stadig er ubesvarede spørgsmål, er der grund til at være optimistisk.

Bogen er en basal introduktion til den viden, som på nuværende tidspunkt findes. Den indeholder interviews med fagfolk, der giver et indblik i, hvordan patienterne kan hjælpes og behandles. Desuden fortæller 11 forskellige patienter, hvordan det er at blive ramt af en funktionel lidelse, hvordan de er blevet behandlet, og hvordan de har fået det efterfølgende. Sidst i bogen er et afsnit med redskaber, som sundhedsprofessionelle kan bruge i mødet med patienter med funktionelle lidelser.

Funktionelle lidelser henvender sig primært til sundhedsprofessionelle, men patienter, pårørende og andre interesserede vil også kunne finde relevant viden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene H.S. Toscano
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 708 g
Udgivelsesdato: 14 Dec 2015
Oplagsdato: 14 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777498534

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Funktionelle lidelser - viden, samtaler og sygehistorier Fadl'S Forlag