Farmakologi - hånden på hjertet

Vis stort billede
Farmakologi - hånden på hjertet

500,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Farmakologi – hånden på hjertet

giver en bred og grundlæggende indføring i faget farmakologi. Denne 2. udgave suppleres af en i-bog, en digital udgave af bogen som kan læses på fx en pc eller en tablet, overalt, hvor der er internetadgang.

Bogen omhandler grundlæggende principper for, hvad der sker med et lægemiddel i organismen efter indtagelsen, dvs. hvordan lægemidlet optages, fordeles og udskilles samt hvilke virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger lægemidlet har.

Bogens opbygning


Farmakologi – hånden på hjertet

er overordnet inddelt i tre dele:


• Almen farmakologi, der gennemgår generelle farmakokinetiske og -dynamiske forhold, bivirkninger, interaktioner og dosering af lægemidler.


• Lægemiddelhåndtering, der giver en indføring i sygeplejerskens ansvars- og kompetenceområde, relevante arbejdsmiljøregler og patientsikkerhedsaspekter, medicinrummets opbygning og funktion. Desuden indeholder kapitlet en introduktion til lægemiddelregning, en gennemgang af medicineringsprocessen, samt et kapitel om medicineringsfejl.


• Specialfarmakolgi, der gennemgår de enkelte lægemiddelgrupper i forhold til deres virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger.

Målgruppe

Farmakologi – hånden på hjertet

er en lærebog til sygeplejerskestuderende og kan bruges gennem hele uddannelsen både i teori og i klinik. Andre studerende inden for det sundhedsfaglige område, fx jordmoder- eller radiografstuderende, kan også have glæde af bogen. Bogen kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale, som opslagsbog og som mulighed for at få opdateret deres viden på området.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Olsen / Susanne Piilgaard Hallin
Sideantal: 500
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 206 mm
Højde: 278 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1271 g
Serie: Hånden på hjertet
Udgivelsesdato: 31 Mar 2014
Oplagsdato: 16 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762813786

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk