Farmakologi - hånden på hjertet

Vis stort billede
Farmakologi - hånden på hjertet

495,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Farmakologi – hånden på hjertet

giver en bred og grundlæggende indføring i faget farmakologi. Bogen omhandler grundlæggende principper for, hvad der sker med et lægemiddel i organismen efter indtagelsen, dvs. hvordan lægemidlet optages, fordeles og udskilles samt hvilke virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger lægemidlet har.


Farmakologi – hånden på hjertet

er overordnet inddelt i tre dele:


• Almen farmakologi, der gennemgår generelle farmakokinetiske og -dynamiske forhold, bivirkninger, interaktioner og dosering af lægemidler.


• Lægemiddelhåndtering, der giver en indføring i sygeplejerskens ansvars- og kompetenceområde, relevante arbejdsmiljøregler og patientsikkerhedsaspekter, medicinrummets opbygning og funktion. Desuden indeholder kapitlet en introduktion til lægemiddelregning, en gennemgang af medicineringsprocessen, samt et kapitel om medicineringsfejl.


• Specialfarmakolgi, der gennemgår de enkelte lægemiddelgrupper i forhold til deres virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger.

Farmakologi – hånden på hjertet

er en lærebog til sygeplejerskestuderende og kan bruges gennem hele uddannelsen både i teori og i klinik. Andre studerende inden for det sundhedsfaglige område, fx jordmoder- eller radiografstuderende, kan også have glæde af bogen. Bogen kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale, som opslagsbog og som mulighed for at få opdateret deres viden på området.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Olsen / Susanne Piilgaard Hallin
Sideantal: 500
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 13 Jun 2013
Oplagsdato: 13 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762811287

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk