Ernæring - Hånden på hjertet

Vis stort billede
Ernæring - Hånden på hjertet

390,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ernæring – hånden på hjertet er en grundbog i ernæring. Bogen giver basisviden om kostens betydning for både syge og raske mennesker.

Bogens opbygning

Bogen er opdelt i fire dele:

  • Første del omhandler grundlæggende ernæringslære, hvor fokus er på ernæring og kost til det raske menneske og her gennemgås bl.a. energi, næringsstoffer, anbefalinger og kostvaner.
  • Anden del omhandler klinisk ernæring, hvor fokus er på ernæring og kost til det syge menneske, herunder viden om faste og stressmetabolisme, underernæring og kost til grupper med særlige behov.
  • Tredje del omhandler ernæring i sygeplejepraksis og giver viden om ernæringsscreening og vurdering samt ernæringsterapi herunder kostformer og diæter ved forskellige sygdomme og tilstande.
  • Sidste del behandler de kulturelle, æstetiske og psykosociale perspektiver på mad og måltider.

Bogen præsenterer stoffet overskueligt og er rigt illustreret med figurer og fotos, der underbygger teksten. Layouttet er levende og pædagogisk opbygget, og læseren kan undervejs få uddybbet stoffet med ekstra faktuelle, kliniske og opsummerende indformationer.

Målgruppe

Ernæring – hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende og kan bruges gennem hele uddannelsen både i den teoretiske og kliniske undervisning.

Andre studerende inden for det sundhedsvidenskabelige område kan også have glæde af bogen. Den kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale som opslagsbog med opdateret viden på området.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Marie Beck / Tina Beermann / Malene Beck / M.Fl
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Kia Halschou-Jensen
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 203 mm
Højde: 278 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 702 g
Udgivelsesdato: 25 Jan 2015
Oplagsdato: 21 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762811294

Sprog

Dansk