Anatomi og fysiologi - Indlæringsopgaver

Vis stort billede Tilføj
Anatomi og fysiologi  - Indlæringsopgaver

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

- En hjælp til de studerende, som sidder og sveder over alt det, som skal læres udenad i fagene anatomi og fysiologi!
Anatomi og fysiologi indlæringsopgaver støtter den første indlæring af fagene anatomi og fysiologi, således at de studerende får lettere ved at forstå og sortere stoffet i overordnet viden og i detaljer, samt teste om indlæringen af især den overordnede viden er lykkedes.
Bogen gør endvidere eksamenslæsningen i fagene anatomi og fysiologi hurtigere og mere rationel og hjælper den studerende til at finde ud af, om der er særlige afsnit, som skal repeteres endnu engang, før man er klar til at gå til eksamen.
Bogen kan også bruges ved selvstudium, eller når man skal genopfriske gammel viden og hurtigt vil danne sig et overblik over, hvor man bør sætte ind med genlæsningen.
I bogen veksler spørgsmål og svar med kortere forklarende tekstafsnit. Svarene er skjult bag et rødt gitter, som forsvinder, når man lægger det medfølgende stykke røde folie over. Således kan svarene læses, uden at man hele tiden skal bladre frem og tilbage i bogen. Bogen er desuden i denne 2. udgave suppleret med mange enkle og instruktive illustrationer, som i nogle tilfælde er udformet som opgaver. Sidst i bogen er der et meget nyttigt afsnit om eksamensteknik med gode råd om, hvordan man undgår at snyde sig selv for point.
Bogen er tilpasset niveauet på sygeplejerskeuddannelsen og henvender sig derfor primært til sygeplejestuderende, men den kan også bruges af andre, som lærer anatomi og fysiologi for første gang, f.eks. medicin-, tandlæge- samt ergo- og fysioterapeutstuderende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jette Stanstrup
Sideantal: 157
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Illustreret af: Jette Stanstrup
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 202 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 395 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2002
Oplagsdato: 05 Nov 2002
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717070929

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk

Anatomi og fysiologi - Indlæringsopgaver Nyt Nordisk Forlag