Suburbia / i-bog - Angles

Vis stort billede
Suburbia / i-bog - Angles

46,88 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Suburbia / i-bog® indeholder:

66 sider - notesbog - 23 pop-up-illustrationer - Google-søgning - 160 opgaver - 1xx links

For nogle er et hus i forstæderne idealet, der stræbes efter. For andre er det ensbetydende med kedsomhed og kvælende konformitet. Hvorfor deler forstaden vandene i en sådan grad? Hvad kendetegner egentlig forstæderne? Og hvordan opstod de? Det er nogle af de spørgsmål, der vendes i denne Angles Single , der strækker sig fra hjertevarme skildringer af forstadsverdenen over bidende satire til saglige undersøgelser.

Angles Singles er skræddersyet til en varieret elev/kursistgruppe i tekstudvalget og de mange alsidige opgaver. Teksterne taler både til de lidt ældre kursister og til elever, der godt kan lide at arbejde anvendelsesorienteret og kreativt.

Opgaverne er en god balance af gedigne analysis, comprehension og discussion-opgaver, sproglige opgaver som vocabulary og observation, og et væld af mere kreative, skriftlige og mundtlige opgaver som fx role play, collages, presentations, podcasts, information searches og quizzes. Mange af opgaverne gør brug af web 2.0 redskaber med udførlige instruktioner.

Sidst i bogen findes en analysevejledning til arbejdet med fiktion, non-fiktion, billeder, film og websteder.

Der gives adgang til produktet vha. af e-nøgler. En e-nøgle er en kode, der giver individuel adgang til digitale undervisningsmidler. E-nøglen er knyttet til det produkt, du køber og sendes til dig i en e-mail umiddelbart efter, du har gennemført din bestilling. E-nøglen giver adgang til det antal i-bøger, du angiver i din bestilling. Bestiller du fx 25 i-bøger, kan den e-nøgle, du modtager, aktiveres 25 gange. Læs mere om e-nøgler her .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas Kjær Andersen / Anders Daugaard
Sideantal: 66
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ulla Korgaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: i-bog
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Ulla Korgaard
Udgiver: Gyldendal
Serie: Angles Singles
Udgivelsesdato: 30 Mar 2016
Oplagsdato: 30 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762511699

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk