Studieteknik - eller kunsten at studere

Vis stort billede
Studieteknik - eller kunsten at studere

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Manglende viden om, hvordan man studerer ved en videregående uddannelse, er årsagen til, at mange studerende oplever de første studieår som frustrerende. Uddannelseskonsulenterne Thomas Harboe(Københavns Universitet) og Jakob Ravn(Handelshøjskolen) giver i denne bog råd og tips om, hvordan du opbygger nogle gode studievaner og lægger fundamentet for en udbytterig studietid.
Studielivet på en videregående uddannelse er milevidt fra livet på et gymnasium. Derfor kan det være et kulturchok for mange unge at begynde på en videregående uddannelse.
Er du allerede i gang med en videregående uddannelse, eller skal du til at begynde? Så er der hjælp at hente i bogen Studieteknik - Kunsten at studere.
I bogen kan du læse om, hvordan du får rigtigt fat i studierne fra starten og får lagt grunden til et udbytterigt og tilfredsstillende studieforløb.
Begge forfattere har studietiden i frisk erindring. Udover arbejdet som uddannelseskonsulenter arbejder de som lærere og censorer ved videregående uddannelser. De kender derfor studielivet både fra den studerendes side og fra institutionens side.
I bogen får du alverdens råd om studieteknik. De gode råd spænder fra studiestart og det første møde med institutionen til hvordan, du planlægger på længere sigt. Der er også råd om forberedelse til eksamen, hvordan du læser, skriver og laver hensigtsmæssige notater.
Projektarbejde i grupper behandler bogen også. Du får en grundig redegørelse for forskellige gruppetyper og de faglige uenigheder, som ofte følger med. Desuden beskriver bogen de byggeklodser, som projektrapporten består af. Blandt andet lærer du at opbygge en problemformulering og bruge vejlederen rigti

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Harboe / Jakob Ravn
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 3
Tegnet af: Dorte Karrebæk
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 27 Jun 2004
Oplagsdato: 08 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757125221

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Studieteknik - eller kunsten at studere Nyt Teknisk Forlag