Sprogenes verden - grundbog til almen sprogforståelse

Reduced price!
Vis stort billede
Sprogenes verden - grundbog til almen sprogforståelse

248,75 kr

-20%

310,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Se uddrag af Sprogenes verden her

Sprogenes verden er en bog til almen sprogforståelse skrevet i øjenhøjde med eleverne og med forståelse for deres behov. Bogen er inddelt i to dele: en almen del og en latindel. Den almene del består af 8 kapitler om sproghistorie, morfologi, syntaks, fonetik, semantik, sociolingvistik, hensigtsmæssig kommunikation og læringsstrategier. Latindelen består af en række små latinkapitler med nyskrevne tekster tilpasset elevernes progression og baseret på romernes mytologi og historie.

Sprogenes verden er skrevet i et lettilgængeligt og klart sprog med masser af sjove og tankevækkende eksempler. Bogen er spækket med klasse-, par-, individuelle og krea-opgaver til en varieret undervisning.

Hovedforfatterne af Sprogenes verden er Rasmus Gottschalck og Marianne Terp, der til daglig underviser i almen sprogforståelse på N. Zahles gymnasieskole. Kapitlet om hensigtsmæssig kommunikation er skrevet af retoriker, underviser og forfatter Nanna Flindt, kapitlet om sociolingvistik er skrevet af forsker ved Københavns Universitet Marie Maegaard og kapitlet om læringsstrategier er skrevet af prorektor og professor Hanne Leth Andersen.

Til Sprogenes verden hører hjemmesiden sprogenesverden.dk med opgaver, øvelser med svar og ekstramateriale. Her ligger der også digitale test med indgangsscreeninger, midtvejstest og afslutningstest, der kan tilkøbes her .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rasmus Gottschalck / Marianne Terp
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Helle Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Illustreret af: Morten Schmidt
Tegnet af: Helle Jensen
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 202 mm
Højde: 271 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 510 g
Udgivelsesdato: 02 May 2013
Oplagsdato: 25 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702123432

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Sprogenes verden - grundbog til almen sprogforståelse Gyldendal