Skriveguide - værdiskabende professionel kommunikation

Vis stort billede
Skriveguide - værdiskabende professionel kommunikation

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En brugsanvisning i god skriftlig kommunikation – både på nettet, i e-mails, på sms og de sociale medier såvel som i traditionelle papirtekster.
Bogen er stilet til alle, der skriver professionelle tekster – enten på jobbet eller i forbindelse med studiet – og den er kort og præcis, så du kan bruge din tid på at skrive.
Den lægger vægt på, at der skal være en synlig sammenhæng mellem din organisations værdier og jeres skriftlige kommunikation. Og den viser dig, hvordan du skal skrive, så din organisation fremstår både troværdig og kvalitetsbevidst.
Tina Reichstein har arbejdet med både korte og lange skriveguider i en lang række virksomheder og organisationer og giver bl.a. råd om, hvordan du skal disponere din tekst, hvordan du undgår de mest almindelige stavefejl, hvordan du forklarer fagord bedst muligt, og hvordan du kommunikerer effektivt.
Tina Reichstein er stifter og ejer af kommunikationsfrimaet Syntaksis ApS, cand.mag. i dansk og retorik og en erfaren underviser og formidler inden for dansk sprog og kommunikation.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tina Reichstein
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 193 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2014
Oplagsdato: 19 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771182972

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Skriveguide - værdiskabende professionel kommunikation Frydenlund