NyS 39 - Nydanske Sprogstudier Løssalg

Vis stort billede
NyS 39 - Nydanske Sprogstudier Løssalg

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

NyS Nydanske SprogstudierNyS er et bredt og varieret tidsskrift om sprog og sprogvidenskab. Her kan du holde dig orienteret om de nyeste undersøgelser af dansk sprog og om udviklingen af sprogteorier generelt.I NyS udforskes alle sprogets aspekter. Tidsskriftet formidler klassisk sprogvidenskab som grammatik og pragmatik. Men sproget ses også gennem andre optikker som pædagogik, sociologi, filosofi og psykologi. Ud over de videnskabelige artikler indeholder hvert nummer af NyS anmeldelser af danske og centrale udenlandske udgivelser. NyS er et forum for både etablerede og kommende forskere; tidsskriftet formidler såvel erfarne forskeres arbejde som artikler udført af talentfulde studerende. Læserne er studerende eller undervisere i sprog – samt andre der ønsker at gå i dybden med sprog og sprogteori.

NyS 39

NyS 39 udkommer omkring 1. marts 2011. Det er et temanummer om dansk udtale. Artiklerne præsenterer nyere undersøgelser af dansk udtale og ser bl.a. på udtale i dialekter, udtale blandt unge og forholdet mellem skrift og udtale. Desuden indeholder nummeret en introduktion til computerprogrammet Praat der bruges til fonetisk analyse.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: John Tøndering,Janus Mortensen,Jann Scheuer,Marianne Rathje,Nicolai Pharao,Torben Juel Jensen,Tanya Karoli Christensen,Niels Møller Nielsen
Udgiver: Dansk Sprognævn
Bredde: 149 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 406 g
Serie: NyS
Udgivelsesdato: 28 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789410326

Udgivelsesår

1970

Sprog

Dansk