Lynspeciale - sådan gør du!

Vis stort billede
Lynspeciale - sådan gør du!

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
En hjælp til dem, der frygter – eller allerede sidder i – specialesumpen. Forfatteren har samlet sine egne og andres erfaringer med hurtig specialeskrivning og tilbyder en lang række konkrete øvelser og anvisninger, der gør det nemt at lægge og holde en tidsplan for specialet!
Det er stort. Det er uoverskueligt. Og det tager lang tid. Sådan er mange studerendes forventninger til specialet eller bacheloropgaven. Men sådan behøver det ikke være. Ikke hvis man spørger cand.mag. og coach Mette Bjørn, der anskuer specialet som en mental udholdenhedstest langt mere end en akademisk udfordring.
Specialet skal klares på så kort tid som muligt! For når arbejdsgiveren næsten altid vægter den kandidat højest, der på et par måneder har skrevet et speciale til 7 eller 10 frem for den, der har brugt tre år på et speciale til 12, hvorfor så bruge længere tid?
Mette Bjørn skrev sit eget speciale på blot fem uger og fik 10. Det kan altså sagtens lade sig gøre, og bogen giver nyttige tips til hvordan.
Lynspeciale er skrevet til dem, der skal i gang med specialet, dem, der er gået i gang, og dem, der er gået i stå. For det er aldrig for sent at blive færdig.
Mette Bjørner cand.mag. fra Københavns Universitet og uddannet coach.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Bjørn
Sideantal: 91
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 152 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 153 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2012
Oplagsdato: 30 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180664

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk