Lad billederne tale

Vis stort billede Tilføj
Lad billederne tale

301,56 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Film motiverer mennesker på tværs af tid, geografi og kultur.Med både billede og lyd, er film et stærkt medium at fortælle historier i og derfor meget velegnet til brug i sprogundervisningen.

"Lad billederne tale" skaber, med udgangspunkt i kortfilmen, en ramme for spændende, engagerende og meningsfuld læring. Lad billederne tale er bygget op omkring 8 kortfilm med hvert sit tema. Der er fokus på at opøve et aktivt talesprog samt at opbygge et solidt og brugbart ordforråd inden for relevante temaer som: - det moderne liv- barn og voksen- identitet- tolerance- alderdom- venskab- fædre Opgavetyperne lægger vægt på at styrke samtalekompetencen gennem aktiv deltagelse i mindre grupper.De 8 film ligger på Filmstriben, som er Dansk Biblioteks Centers (DBC) filmportal som distribuerer kort og dokumentarfilm digitalt til skoler og andre undervisningsinstitutioner.: Filmstriben er DBC’s filmportal, som distribuerer kort- og dokumentarfilm digitalt til skoler og andre undervisningsinstitutioner.

Doctogloss og opgavematerialer kan downloades på:www.ladbilledernetale.alfabetaforlag.dk Lad billederne tale er rettet mod DU3 modul 3-5 og DU2 modul 4-6

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erland Wendt Lorenzen / Line Lorentzen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfabeta
Bredde: 249 mm
Højde: 273 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 564 g
Udgivelsesdato: 02 Aug 2012
Oplagsdato: 02 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763603164

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk