Konvergens og nye medier

Vis stort billede Tilføj
Konvergens og nye medier

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I dag er medier konvergensmedier. Grænserne mellem medierne brydes op, nye genrer og formater skyder frem, og vores brug af medierne bliver mere og mere kompleks. Bogen er et studie i mediekonvergens og indledes med en grundig introduktion til begrebet konvergens. Den handler også om transmedialitet, dvs. det forhold, at brugen af medier i dag går på tværs, fra internettet til CD'en, fra mobiltelefonen til SMS'en, og fra computerspillet til blockbuster-filmen. Undervejs er der kapitler om moderne film, computerspil og gameworlds, nye medier og dannelse, kunst, tv-medier og tv-serier og aktuel medieterror.
Konvergens og nye mediertager pulsen på den moderne medietroløshed. Bogen giver en række bud på, hvordan medier i dag kan forstås og opleves. Men den spørger også ind til, hvad vi skal bruge de nye medier til. Er der dannelse i The Matrix? Er der erkendelsesgevinster i Counter-Strike?
Konvergens og nye medierhenvender sig til studerende inden for medievidenskab, filmvidenskab, kulturteori, multimedier, æstetiske teorier og pædagogik. Bogen kan også læses af alle, som interesserer sig for de nye medier og de spændende udfordringer, de indeholder. Som et aktivt værktøj til undervisningen indeholder Konvergens og nye medieren række arbejdsopgaver samt kommenterende litteraturlister.
Bo Kampmann Walther(f. 1967) er ph.d. og lektor ved Center for Medievidenskab, Syddansk Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Kampmann Walther
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Academica
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 549 g
Udgivelsesdato: 23 Nov 2005
Oplagsdato: 23 Nov 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776752118

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk