Faglige tråde - prøveform B i brug, mundtlig dansk

Vis stort billede Tilføj
Faglige tråde - prøveform B i brug, mundtlig dansk

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Undervisningsministeriets to fagkonsulenter i dansk i grundskolen samler trådene og beskriver nøje sammenhængen mellem undervisning og prøver. Bogen er fyldt med gode råd, eksempler, inspiration og vejledning.
Bogen beskriver forskellige vinkler på sammenhængen mellem danskundervisning og prøveform B ved prøven i mundtlig dansk.
Med prøveform B er der draget nytte af mange års forskellige forsøgs-og udviklingsarbejder i folkeskolen
Et af ønskerne har været at se en tydeligere tråd mellem det, eleverne arbejder med i undervisningen, og det, der er i fokus ved den mundtlige prøve i dansk.
Et andet ønske har været at lade eleverne indgå i mere målrettede og aktive arbejdsprocesser, hvor de selv har ansvar for og indflydelse på stoffet - prøveoplægget og på tilgange til arbejdet og fordybelsen i det.
Men hvordan agerer man som lærer i denne proces? Har valget af prøveform indflydelse på den daglige undervisning, og hvordan får man årsplanlægning og tilrettelæggelse af undervisningen til at hænge sammen med den afsluttende prøve? Hvordan trækkes de faglige tråde? Forfatterne har både som lærere og censorer - og også i overordnet sammenhæng gjort mange erfaringer med prøveformen, og dem vil se i denne bog forsøge at give videre - i form af beskrivelser, eksempler og forklaringer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Vogt / Birgitte Therkildsen
Sideantal: 99
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 160 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 251 g
Udgivelsesdato: 02 Dec 2007
Oplagsdato: 19 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778422262

Sprog

Dansk

Faglige tråde - prøveform B i brug, mundtlig dansk Billesø & Baltzer