Fagdidaktik i sprogfag

Vis stort billede Tilføj
Fagdidaktik i sprogfag

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog giver en lettilgængelig introduktion til moderne kommunikativ sprogundervisning.
Kommunikativ sprogundervisning handler om at skabe sproglig aktivitet og interaktion i undervisningen.
Den kommunikative sprogundervisning understøtter desuden elevernes refleksion over egne læringsmønstre og over sprogets rolle i forskellige sammenhænge – også uden for klasselokalet.
Bogen behandler sproget som et fleksibelt redskab til kommunikation mellem mennesker på tværs af kulturer og giver vejledning til, hvordan den kommunikative kompetence kan styrkes. Den bygger på erfarings- og forskningsbaseret viden og hjælper sproglæreren med at udvikle sin egen praksis.
Bogen er ideel for den nye sproglærer, men giver også supplerende refleksionsmateriale til mere erfarne lærere. Den henvender sig til udskolingsniveauet i folkeskolen og alle niveauer i gymnasiet, på HF og på VUC.
Bogen udkommer i serien Didaktik, en række af didaktikbøger til lærere og studerende i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Alle bøgerne går praktisk til værks og er baseret på den nyeste forskning inden for området.
Hanne Leth Andersen er professor i sprogdidaktik og rektor ved RUC. Susana S. Fernández er lektor ved Aarhus Universitet og medlem af Uddannelsesrådet i Gymnasiets Teoretiske Pædagogikum. Birgit Henriksen er professor MSO i sprogtilegnelse ved Københavns Universitet. Dorte Fristrup er rektor ved Århus Statsgymnasium og tidligere fagkonsulent hos Undervisningsministeriet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgit Henriksen / Susana Silvia Fernández / Dorte Fristrup / M.Fl
Sideantal: 151
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 151 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 271 g
Udgivelsesdato: 03 May 2015
Oplagsdato: 03 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771184914

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk