SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside

Reduced price!
Vis stort billede
SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside

260,00 kr

-20%

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

SOLO-taksonomien i praksis er en håndsrækning til lærere og lærerstuderende i arbejdet med læringsmål og tydelig progression. Bogen præsenterer en række SOLO-redskaber, der kan bruges til at skabe et fælles sprog for læring og hjælpe eleverne med at udvikle et dynamisk tankesæt om læring. Redskaberne kan hjælpe elever og lærere med at identificere og beskrive, hvad de gør, forklare, hvordan det går, og forudsige, hvad de skal gøre som det næste.

I bogen behandles særligt de tre spørgsmål:

Hvad er SOLO-taksonomien? Kapitel 1 besvarer 'ofte stillede spørgsmål' om SOLO-taksonomien. Hvorfor SOLO-taksonomien? Kapitel 2 beskriver nogle af SOLO-taksonomiens væsentlige styrker. Hvordan kan SOLO-taksonomien anvendes i praksis? Kapitel 3 skitserer en række konkrete praksisredskaber, såsom SOLO-heksagoner, HOT SOLO-kort og rubrics til selvvurdering.

Pam Hook er uddannelseskonsulent og vidensleder på uddannelsesområdet. Gennem sit arbejde som forsker og forfatter har hun udviklet en række konkrete redskaber baseret på SOLO-taksonomien, som kan implementeres i en målstyret praksis til synliggørelse af læring og progression.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pam Hook
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Simon Hastrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 14 Apr 2016
Oplagsdato: 14 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771602715

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

SOLO-taksonomien i praksis inkl. hjemmeside Dafolo