Socialt arbejde i en foranderlig verden

Vis stort billede
Socialt arbejde i en foranderlig verden

369,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det sociale arbejde i Danmark påvirkes i stigende grad af globale perspektiver og forandringer. Når økonomiske, politiske og sociale forandringer andre steder forandrer menneskers livsvilkår, kan forandringerne vise sig som sociale problemer hos os.

Det kan blandt andet ske, når der opstår finansielle kriser, eller der træffes politiske beslutninger, der har betydning for menneskers livsvilkår i form af arbejdsløshed, fattigdom, bekymringer og psykiske belastninger. Eller når sociale og politiske konflikter bevirker, at mennesker flygter til Danmark, hvor deres situation eller tilstedeværelse kan blive anskuet som et socialt problem. Eller når politikker, teknologier og nye former for viden fra andre steder i verden opfanges, anvendes og bliver til lokale løsningsstrategier hos os.

Med blik for sammenhængen mellem teori og praksis præsenterer forfatterne en række konkrete eksempler på det sociale arbejde inden for tre overordnede temaer:

- Socialrådgivernes kompetencer

- Det sociale arbejde i samfundet

- Synet på sociale problemer.

Bogen henvender sig til studerende på de sociale grunduddannelser, diplom- og masteruddannelser og den sociale kandidatuddannelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Appel Nissen / Margit Harder
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 744 g
Udgivelsesdato: 29 Jan 2015
Oplagsdato: 29 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711340516

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk