Smedebogen

Vis stort billede Tilføj
Smedebogen

687,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Smedebogen- nu i 4. udgave
Smedebogendækker al den grundlæggende viden, som smeden skal tilegne sig i løbet af sin uddannelse. Bogens 10 kapitler gennemgår emner lige fra de klassiske til de nyeste teknologier inden for smedebranchen. Den er særdeles velegnet til alle, der beskæftiger sig med smedeområdet, samt til erhvervsuddannelser, der er beslægtede med smedeuddannelsen.
Bogen er skrevet af faglærerne Poul-Arne Callesen, Allan Petersenog Niels Poulsen. Alle tre har mange års praktisk erfaring med undervisning af smede på henholdsvis Esbjerg Tekniske Skole og Hillerød Tekniske Centralskole.
Smedebogens små 400 sider rummer mere end 400 farvefotos og knap 600 tegninger, og hele bogen er trykt i farver og forsynet med et solidt omslag i hardcover. Mange af bogens illustrationer og fotos - samt gode råd og forslag - er kommet fra mere end 40 danske og udenlandske virksomheder, der har medvirket aktivt til, at bogen hele tiden er blevet tilført de nyeste teknologier og udviklingstendenser fra området. Og den er naturligvis udrustet med et omfattende stikordsregister, der gør den til et velfungerende opslagsværk i det daglige arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Petersen / Poul-Arne Callesen / Niels Poulsen
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 19 Aug 2008
Oplagsdato: 19 Aug 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778819864

Sprog

Dansk