Skriv på mange måder - differentieret materiale til skriftlig fremstilling (1.-2. klasse). Elevhæfte

Vis stort billede
Skriv på mange måder - differentieret materiale til skriftlig fremstilling (1.-2. klasse). Elevhæfte

122,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Skriv på mange måder er et differentieret materiale til 1.-2. klasse i skriftlig dansk. Materialet tager udgangspunkt i fem forskellige genrer, som eleverne sandsynligvis kender til på forhånd, nemlig postkort, kort, sms, opskrift og portræt.

Som følge af den nye folkeskolereform er inklusion blevet yderst aktuelt for lærerne i folkeskolen. Det betyder, at man som lærer skal undervise elever, der før har været placeret i forskellige former for særtilbud og samtidig sikre yderligere faglig progression for både de inkluderede elever og for de elever, der altid har været i folkeskolens almenklasser.

Opgaverne i dette materiale er differentieret på fire forskellige niveauer, så hver enkelt elev kan skrive på eget niveau, selvom der arbejdes fælles i klassen med samme overordnede læringsmål og opgaver. Det er altså samme opgaver, eleverne skal løse, men med forskellige krav til besvarelsen. På den måde udfordres de fagligt dygtige elever, mens de fagligt svage elever støttes.

På www.dafolo.dk/skriv findes ekstra differentierede øvelsesopgaver til eleverne. Opgaverne kan bruges som træningsopgaver for de elever, der har brug for eller tid til det.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Laura Emtoft / Sofia Esmann
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: skriv på mange måder
Udgivelsesdato: 29 Mar 2016
Oplagsdato: 29 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771600926

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Skriv på mange måder - differentieret materiale til skriftlig fremstilling (1.-2. klasse). Elevhæfte Dafolo