Seals of Greenland

Vis stort billede Tilføj
Seals of Greenland

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog er skrevet som en populærvidenskabelig fremstilling af emnet grønlandske sæler. Målet har været en bog, der kan bruges af de grønlandske uddannelsesinstitutioner, samt have almen interesse for dem som har generel interesse i Grønlands natur. Den beskriver nogle af sælernes fællestræk, men lægger især vægt på de specialiseringer, som har givet arterne hver deres særpræg og rolle i de store økosystemer. Mange mennesker opfatter sælen som en dyreart, men faktisk er det jo en fællesbetegnelse for en gruppe af dyr med ca. 38 nulevende arter. Der er derfor rig lejlighed til at nuancere sin opfattelse af, hvad sæler er for nogle størrelser. Det kan denne bog hjælpe med til, i alle tilfælde, når det gælder de grønlandske sælarter.
Bogen er produceret i tre sprog, dansk, grønlandsk, og engelsk, i samarbejde med Åge V. Jensens Fonde, som også står bag udgivelsen af andre bøger til naturfag, hvor man behandler isbjørnen, hvalrossen og Grønlands vinterhvaler.
Denne bog er stilet til brug i Folkeskolens ældstetrin, samt i andre højere læreanstalter.
Aqqalu Rosing-Asvid, Ph.d., er forsker ved Grønlands Naturinstitut. Han har i mere end 15 år arbejdet med forskning, der hovedsageligt vedrører isbjørne og sæler ved Grønland.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Aqqalu Rosing-Asvid
Sideantal: 144
Sprog: Engelsk
Originaltitel: Grønlands sæler
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Limryg
Oversætter: David Young
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Aqqalu Rosing-Asvid m.fl
Fagredaktør: Abia Abelsen
Udgiver: Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag. Pinngortitaleriffik
Udgivelsesdato: 01 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779755406

Udgivelsesår

2010

Sprog

Engelsk

Seals of Greenland Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag. Pinngortitaleriffik