SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer

Vis stort billede Tilføj
SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer

297,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer præsenterer en måde, hvorpå skolelederen og lærerne i fællesskab kan arbejde konkret og dialogisk med at evaluere og udvikle lærernes kompetencer. Til bogen hører en kopimappe med konkrete redskaber og skabeloner til arbejdet med SEALK.
Den systematiske evaluering indebærer observation og vurdering af en række delkompetencer, der fordeler sig i fire overordnede grupper:

  • faglige kompetencer
  • undervisningsledelseskompetencer
  • relationskompetence
  • professionaliseringskompetance
Lederens observation af disse delkompetencer følges op af en dialog, hvorefter leder og lærer i fællesskab udarbejder den samlede evaluering. SEALK-konceptet kan nemt integreres i eksisterende dialog- og udviklingssystemer, som for eksempel MUS og TUS, ligesom det kan tilpasses skolens egen evalueringspraksis.
Materialet bidrager med konkrete arbejdsredskaber til at komme i gang med SEALK og ikke mindst skabe rammerne for den videre kompetenceudvikling på individ-, team- og skoleniveau.
Materialet henvender sig primært til skoleledere og lærere i grundskolen. Pædagogiske konsulenter og andre fagprofessionelle på forvaltningsniveau kan også have glæde af materialet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Madsen
Sideantal: 165
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 19 Apr 2012
Oplagsdato: 19 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772817040

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

SEALK - Systematisk Evaluering Af Lærernes Kompetencer Dafolo