Se, hør og forstå dit barn - En guide til forældre til børn med urolig eller udadreagerende adfærd

Vis stort billede Tilføj
Se, hør og forstå dit barn - En guide til forældre til børn med urolig eller udadreagerende adfærd

248,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Alle forældre gør det bedste, de kan, men at være forælder eller pårørende til et barn med en uhensigtsmæssig urolig eller udadreagerende adfærd kan være udfordrende. Et barn med urolig eller udadreagerende adfærd profiterer af, at forældrene styrer, støtter og guider det – men i en travl hverdag kan det ofte være svært at bevare roen og have det nødvendige overskud til at give den bedst mulige støtte til sit barn

.For at kunne hjælpe og støtte sit barn på den bedst mulige måde er det helt nødvendigt, at man som forælder forstår, hvorfor barnet har de negative reaktionsmønstre.

e, hør og forstå dit barn – en guide til forældre til børn med urolig eller udadreagerende adfærd har til formål at give en grundlæggende forståelse for barnets adfærd, og forfatteren præsenterer samtidig nogle konkrete metoder, som kan bruges til at støtte barnet og til at ændre dets adfærd i en mere hensigtsmæssig retning.

I bogen findes 10 konkrete skemaer og hjælpekort, som kan hjælpe barnet i de daglige rutiner, der let kan blive konfliktfyldte.

Bogen er relevant for forældre og andre pårørende, lærere og pædagoger til børn i alderen 3-15 år. Den henvender sig primært til familier med børn med urolig eller udadreagerende adfærd, men kan bruges som inspiration i alle familier – for alle børn har brug for at føle sig set, hørt og forstået og for at indgå i positive og udviklende relationer med deres forældre.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/sehørforstå, hvorfra skemaer og hjælpekort kan downloades og printes.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Andersen
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 24 Aug 2015
Oplagsdato: 24 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601329

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Se, hør og forstå dit barn - En guide til forældre til børn med urolig eller udadreagerende adfærd Dafolo