Samfundsfag 8 - Grundbog

Vis stort billede
Samfundsfag 8 - Grundbog

326,56 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Samfundsfag 8 er en grundbog til undervisningen i samfundsfag i 8. klasse. Grundbogens kapitler er inddelt i fire overordnede emner:

  • Individ og fællesskab
  • Demokrati i Danmark
  • Forbrug og arbejde
  • Politik og værdier.

Samfundsfag 8 indeholder en praksisrelateret gennemgang af samfundsfaglige metoder. Efter hvert kapitel er et bredt udvalg af opgaver, som integrerer det faglige stof, de samfundsfaglige metoder og elevernes egne refleksioner. Globaliseringshjulet er en metode, som bruges til at diskutere problemstillinger på individuelt, nationalt og globalt plan.

Systemet består af en grundbog, en lærervejledning, prøveoplæg, en dobbelt dvd og en i-bog plus til hhv. 8. og 9. klasse. I-bogen kan findes på www.samfundsfag.gyldendal.dk og indeholder bl.a. interaktive filer til brug på IWB og 25 videoklip med interviews fra relevante personer i samfundet.

Samfundsfag 8-9 er et grundbogssystem til samfundsfagsundervisningen i grundskolen. Systemet dækker fagets begreber og metoder og kobler dem til elevernes hverdagsliv og relevante samfundsmæssige forhold. Systemet indeholder et bredt udvalg af kilder og metoder. De mange alsidige opgaver i grundbogen danner rammer for, at eleverne arbejder aktivt med faget.

Download et særtryk med kapitlet Retsstaten og retssikkerhed samt tilhørende opgaver og metoden Informationssøgning på nettet fra Samfundsfag 8.Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julie Blicher Trojaborg / Anders Stig Christensen
Sideantal: 222
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hanne Frost
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Illustreret af: Claus Simmelsgaard; Kristian Kristensen
Tegnet af: Hanne Frost
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 202 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 915 g
Serie: Samfundsfag 8-9
Udgivelsesdato: 20 Feb 2011
Oplagsdato: 19 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702089479

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk