Sådan får du 12 uden at lave lektier

Vis stort billede
Sådan får du 12 uden at lave lektier

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

>>Alle mennesker kan blive examensmennesker. Det er kun et spørgsmål om teknik, og det er en teknik, der kan læres. Derfor kan du som elev tillade dig at blæse på alt, hvad der hedder hjemmearbejde – du behøver sådan set ikke engang at skrive stile og opgaver.<<
Sådan starter Jacob Jonias Sådan får du 12 uden at lave lektier. Det er en bog, der ikke mindst henvender sig til gymnasium- og HF-elever men også alle andre, der er gået i stå eller er blevet skoletrætte.
Som alle gode håndbøger burde være, er Sådan får du 12 uden at lave lektier både saglig og morsom. Sprængfyldt af skarpe iagttagelser om skolesystemets absurditeter og fuld af gode råd om, hvordan man bedst klarer eksamensræset og de forsømte forår.
>>Denne håndbog i at bluffe, optræde selvsikkert, spare kræfterne til eksamenstiden og lure læreren er et alvorligt angreb på det danske uddannelsessystem. Men samtidig er det en både rammende og vittig beskrivelse af undervisernes psykologi og en blotlægning af absurditeter og den type 'blær', som scorer højt.<<
- Jydske Vestkysten
Jacob Jonia er født i 1966 og har været gymnasielærer på Esbjerg Statsskole. Herværende bog udkom første gang i 1994 under titlen Sådan får du 13 uden at lave lektier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Jonia
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Hovedland
Bredde: 112 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 103 g
Udgivelsesdato: 11 Feb 2014
Oplagsdato: 06 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704205

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk