Rum og læring - om at skabe gode læringsmiljøer i børnehaven

Vis stort billede
Rum og læring - om at skabe gode læringsmiljøer i børnehaven

310,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Rum og læring - om at skabe gode læringsmiljøer i børnehaven
Læring i børnehaven sker i et samspil med det fysiske miljø. Rummenes indretning understøtter positive læringsoplevelser og skaber gode rammer for udfoldelse for både voksne og børn. Og udvider vi mulighederne for, hvad der kan foregå i dem, åbner vi for børnenes læring og udvikling.
Denne bog er en inspirationsbog med et væld af illustrerede ideer til at indrette lokaler og udvælge materialer, så både børn og voksne får lyst til at indgå i lærende og udviklende sammenhænge.
Bogen beskriver og definerer desuden læring og udvikling hos børnehavebørn og daginstitutionernes betydning for dette, ligesom den sætter fokus på den voksnes rolle i læringen.
Bogen indeholder en lang række konkrete eksempler på og idéer til, hvordan man kan indrette eller ombygge dele af eller hele sin institution, så læringen fremmes. Her er for eksempel idéer til indretning af dokumentationsværksted, bageværksted, atelier, værksteder til hulebyggeri, madlavning og rolleleg, indretning af garderober, samt inspiration til at funktionsinddele daginstitutionen i bestemte zoner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Ringsmose Staffeldt / Charlotte Ringsmose
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo. Dansk Pædagogisk Forum
Udgivelsesdato: 28 Aug 2012
Oplagsdato: 28 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772817231

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Rum og læring - om at skabe gode læringsmiljøer i børnehaven Dafolo. Dansk Pædagogisk Forum