Relationspsykologi i praksis

Vis stort billede Tilføj
Relationspsykologi i praksis

435,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage
Relationspsykologi i praksis inkl. hjemmeside
Hvad har vi mennesker brug for, hvis vi skal udvikles og trives? Hvorfor er vores fællesskaber så vigtige? Hvad er det, der betyder noget i livet? Hvilken retning fører hjertet os i?
Denne bog giver professionelle, der arbejder med mennesker, en indføring i relationspsykologien og en hjælp til at anvende de fire relationspsykologiske principper – kaldet RARRT – i praksis. RARRT står for:
Relationel, Anerkendende, Ressourcefokuseret og Reflekteret Teori.
Denne fremstilling af relationspsykologien er banebrydende, fordi den retter sig mod den personlige og praktiske tilegnelse af de relationspsykologiske principper. Dermed kan den gøre en virkelig forskel i den enkelte professionelles arbejde.
Med til bogen hører hjemmeside oprettet af forlaget, hvor man kan hente øvelser og praksiseksempler, der kan berige forståelsen af bogen.
Bogen er primært rettet mod lærere, pædagoger og psykologer, men den er ligeledes velegnet til forældre, der ønsker at forstå relationens betydning for deres børns udvikling og søger relationsbårne tilgange både til at berige velfungerende relationer og til at genopbygge relationer, der har haft svære kår. Professionelle, der arbejder med voksne udviklingshæmmende, i ældresektoren eller inden for personale- og ledelsesfeltet vil også kunne anvende bogen, der retter sig mod kvalificeringen af alt relationelt arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Godrim / Annette Groot / Jørgen Rønsholdt / M.Fl
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 18 Apr 2013
Oplagsdato: 13 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772819471

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk