Rejsen til Jerusalem, Undervisningsvejledning - en påskebog

Vis stort billede
Rejsen til Jerusalem, Undervisningsvejledning - en påskebog

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I undervisningsvejledningen er læsning af Rejsen til Jerusalem kapitel for kapitel omdrejningspunktet. Til hvert kapitel er knyttet forslag til, hvordan man kan arbejde med bogens temaer. Arbejdsforslagene tager udgangspunkt i metoder, der lader eleverne være aktive, kreative og dialogiske, og læreren kan time for time vælge mellem de mange forslag.
I Rejsen til Jerusalem følger eleverne Signe, der sammen med sin onkel rejser til Jerusalem og får fortalt om begivenhederne omkring Jesus’ liv, død og opstandelse. Samtidig oplever hun de tre store monoteistiske religioner, jødedom, islam og kristendom, i nutidens Jerusalem. Bogen har et væld af faglige oplysninger, der formidles i et børnevenligt og levende sprog. Det er derfor oplagt at benytte Peter Madsens bog som grundbog i emnet påske.
Undervisningsvejledningen tager udgangspunkt i metoder, der lader eleverne være aktive, kreative og dialogiske, og underviseren kan vælge mellem mange forslag til arbejdet med tekstens temaer. Undervisningsvejledningen rummer bl.a. 46 kopisider, og underviseren bliver guidet gennem forløbet med både faglige, metodiske og praktiske afsnit. I de mange forslag til aktiviteter har læreren mulighed for at variere undervisningen i forhold til elevernes niveau, interesser og klassesammensætning. De 46 kopiark er krydret med billeder fra elevbogen og deres layout giver appetit på at gå i gang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Madsen
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bibelselskabets Forlag
Bredde: 223 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 621 g
Udgivelsesdato: 13 Nov 2008
Oplagsdato: 13 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775236114

Sprog

Dansk

Rejsen til Jerusalem, Undervisningsvejledning - en påskebog Bibelselskabets Forlag