Reality

Reduced price!
Vis stort billede
Reality

238,75 kr

-20%

298,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Den nye titel i Close-up sætter fokus på fænomenet reality . Bogen tager bl.a. fat på spørgsmålene: Hvor meget reality er der i reality tv ? Eksisterer reality på nettet? Hvad er virtual reality ? Hvilke konsekvenser kan optagelser af virkeligheden få for dem, vi ser på skærmen? Eleverne skal fx forholde sig til spørgsmål om overvågning på skolen, deltagelse i reality shows , afhængighed af online spiluniverser, m.m. Bogen indeholder en lang række varierede tekster, der lægger op til analyse og debat. De skal bl.a. læse uddrag fra noveller, romaner, tegneserier, sangtekster og oplæg til filmanalyse.

Temaserie til engelsk i 8.-10. klasse
Close-up byder på aktuelle temaer der fænger. Temaerne belyses fra flere forskellige vinkler, og eleverne præsenteres for relevante kultur- og samfundsforhold i de engelsktalende lande. Der er fokus på de kommunikative færdigheder, og bøgernes tekster og opgavetyper lægger op til analyse og debat.

Målrettet prøverne
Close-up støtter eleverne i forberedelsen af de mundtlige prøver i 9. og 10. klasse. Temabøgerne lægger op til individuel fordybelse i en række underemner og rummer nyttige tips til arbejdet med de selvvalgte emner og udarbejdelse af disposition. Teacher Resources indeholder bl.a. eksempler på prøvespørgsmål og henvisninger til ressourcer, der kan bruges i forbindelse med de selvvalgte emner. Størstedelen af bøgernes kopiark er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorthe Hjort Jensen
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karen Christensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Karen Christensen
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 198 mm
Højde: 272 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 245 g
Serie: Close-up
Udgivelsesdato: 11 Feb 2014
Oplagsdato: 11 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702156027

Sprog

Dansk