Psykiatri - viden, forståelse, udfordring

Vis stort billede
Psykiatri - viden, forståelse, udfordring

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Psykiatri - Viden - Forståelse - Udfordringerer en lærebog i psykiatri, som er tilpasset de mellemlange social- og sundhedsuddannelser. Bogen er en vidtfavnende grundbog, der dækker de temaer, som der lægges vægt på i de respektive uddannelser.
Bogen er bygget op over tre dele, og er fremstillet på en sådan måde, at de studerende kan genkende teorien i de problemstillinger, som de vil møde i den kliniske virkelighed.
Del 1 giver en indføring i psykiatrisk tænkemåde samt forskellige forklaringsmodeller, behandlingsformer og måder at nærme sig det psykiatriske fagområde på. Denne del danner grundlaget for de kliniske kapitler i del 2.
Del 2 er bogens hoveddel, som beskriver de forskellige psykiatriske lidelser og tilstande. I denne del gennemgås desuden børne- og ungdomspsykiatrien samt gerontopsykiatrien på en særdeles grundig måde.
Del 3 beskriver de gældende love, der har betydning for det psykiatriske fagområde, og der lægges op til personlig refleksion i forhold til de etiske dilemmaer, der kan opstå i forbindelse med behandlingen af den psykiatriske patient.
Netop bogens bredde gør den velegnet som grundbog på flere niveauer, i uddannelsen af de sundheds- og socialfaglige faggrupper, i efteruddannelser, til selvstudium og som opslagsbog. For patienten og
dennes familie kan bogen også være vigtig i tilegnelsen af viden om psykiske lidelser.
Jannike Engelstad Snoek er specialist i børne- og ungdomspsykiatri og ansat som overlæge ved Ungdomspsykiatrisk akutafdeling, Barne og familieetaten i Oslo.
Knut Engedal er psykiater og professor i gerontopsykiatri ved Universitetet i Oslo.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Knut Engedal / Jannike Engelstad Snoek
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hanne Lytken Holdt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 440 g
Serie: Gads sundhedsfaglige serie
Udgivelsesdato: 09 Mar 2003
Oplagsdato: 09 Mar 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712037231

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Psykiatri - viden, forståelse, udfordring Gads Forlag