Prøver i praksis - Den gode censor og eksaminator

Vis stort billede
Prøver i praksis - Den gode censor og eksaminator

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen er en uundværlig håndsrækning til alle eksaminatorer, censorer, skoleledere og andre, der er involveret i gennemførelsen af folkeskolens afsluttende prøver. Bogen er en videreudvikling af ”Eksamenshåndbogen” og belyser indgående censors og eksaminators funktioner og deres samspil i den gode prøvesituation, både ved de skriftlige og de mundtlige prøver.

Bogen er en opslagsbog:
1. del indeholder et alment afsnit om generelle eksamensforhold, bl.a. en beskrivelse af formål med og indhold af emner som validitet og reliabilitet, elevens retssikkerhedsmæssige stilling, eksaminators og censors opgaver og skolelederens medansvar for et godt prøveforløb.

2. del består af en alfabetisk ordnet opslagsdel med stikord, som definerer og forklarer en lang række prøverelevante begreber. Hertil kommer diverse oversigter over uddybende litteratur, lovstof og web-adresser og et fyldigt stikordsregister, der øger bogens værdi som opslagsbog og letter læsningen.


Begge forfattere, Signe Holm-Larsen og Niels Plischewski, har mangeårige erfaringer med administration og censur ved primært folkeskolens afsluttende prøver, men også ved eksamener på mellemlange og lange videregående
uddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Plischewski / Signe Holm-Larsen
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 11 May 2015
Oplagsdato: 11 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601664

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Prøver i praksis - Den gode censor og eksaminator Dafolo