Prøvehåndbog for skoleledere - bestil 9788771601350 i stedet for

Vis stort billede
Prøvehåndbog for skoleledere - bestil 9788771601350 i stedet for

210,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver

Skoleledelsens administrative opgaver ved folkeskolens afsluttende prøver er mange og komplekse. Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgavergiver overblik over lovkrav og ledelsesmæssige handlemuligheder ved at indsætte ledelsens arbejde med prøverne i et ”årshjul>>, der oversigtligt koordinerer ledelsesopgaverne ved de ordinære prøver og semesterprøverne. Bogen bringer også mange eksempler på, hvordan opgaver i praksis kan delegeres, så skoleledelsens tid og kræfter frigøres. Vilkår og bindinger ved prøverne, som ofte blot tages for givet, bliver her problematiseret, og skolelederens valg- og fortolkningsmuligheder tydeliggøres.
Bogens enkelte afsnit tager udgangspunkt i skoleledelsens relationer til eleverne og deres forældre som brugere, til eksaminatorer og censorer som samarbejdsparter i bedømmelsesprocessen og til Undervisningsministeriet og kommunalbestyrelsen. Undervejs sættes der fokus på opgaver, der kan
give anledning til særlig overvejelse i skolens hverdag. Hertil kommer en række oversigter, der giver et både emnemæssigt og kronologisk overblik over, hvem der i prøvesammenhæng har ansvar for at gøre hvad, hvornår og hvordan.
Bogen henvender sig til alle med ledelsesfunktioner i både folkeskolen og andre skoleformer, som afholder folkeskolens afsluttende prøver.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Plischewski / Signe Holm-Larsen
Sideantal: 82
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 12 Dec 2011
Oplagsdato: 12 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772816579

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Prøvehåndbog for skoleledere - bestil 9788771601350 i stedet for Dafolo