Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver - 2. udgave

Vis stort billede
Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver - 2. udgave

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

2. udgaven dækker alle ændringer forårsaget af folkeskolereformen 2014 og den reviderede prøvebekendtgørelse. Ydermere indeholder bogen et nyt kapitel om 'Forsøgs- og udviklingstendenser' i relation til folkeskolens prøver.
Prøvehåndbog for skoleledere giver overblik over lovkrav og ledelsesmæssige handlemuligheder ved at indsætte ledelsens arbejde med prøverne i et årshjul, der oversigtligt koordinerer ledelsesopgaverne ved de ordinære prøver og semesterprøverne. Bogen giver også mange eksempler på, hvordan administrative opgaver kan delegeres, så skolelederens tid og kræfter frigøres til ledelse. Vilkår og bindinger ved prøverne, som ofte tages for givet, bliver her problematiseret, og skoleledelsens valg- og fortolkningsmuligheder tydeliggøres.
Bogens enkelte afsnit tager udgangspunkt i skoleledelsens relationer til eleverne og deres forældre som brugere, til eksaminatorer og censorer som samarbejdsparter i bedømmelsesprocessen til Undervisningsministeriet og kommunalbestyrelsen. Undervejs sættes der fokus på opgaver, der kan give anledning til særlig overvejelse i skolens hverdag.
Til bogen er udarbejdet en række digitale værktøjer, oversigter og skemaer, som kan tilpasses til de lokale forhold. De findes på www.dafolo.dk/prøvehåndbogen.
Bogen henvender sig til alle med ledelsesfunktioner i både folkeskolen og andre skoleformer, som afholder folkeskolens prøver.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Plischewski / Signe Holm-Larsen
Sideantal: 90
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Apr 2015
Oplagsdato: 28 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601350

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver - 2. udgave Dafolo