Projekt Samfundsfag - Teori og metode - Grundbog

Vis stort billede
Projekt Samfundsfag - Teori og metode - Grundbog

406,25 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Et undervisningsmiddel af bemærkelsesværdig høj karakter og med denne skolebog ved hånden skal man ikke være bange for, at undervisningen faktisk bliver undervisning. Sådan skrev undervisningsministeriets prisudvalg i 2001, da Projekt Samfundsfag vandt undervisningsmiddelprisen.

I den nuværende 2. udgave af prisvinderen er der i forhold til 1. udgaven fra 2001 foretaget en del smårettelser gennem hele bogen, men flest væsentlige rettelser (også i figurer og billeder) i kapitlet Det politiske system (pga. kommunereformen) og i kapitlet Danmark og verden (nye medlemslande etc.). Sidetalllet er uændret, så 2. udgaven kan anvendes sammen med 1. udgaven.

Projekt Samfundsfager et metodebaseret system, som adskiller sig fra andre grundbøger, ved bl.a. at hvert kapitel er opdelt i en kursusdel og en metodedel. Kursusdelen giver eleverne en grundlæggende viden om samfundsforhold, mens metodedelen gør det nemt for eleverne at arbejde med samfundsfagets metoder i samspil med teorien. Lærerens boggiver faglig perspektivering, konkrete undervisningsforslag, 22 kopisider med opgaver til eleverne, aktivitetsforslag, ideer til ekskursioner og tværfagligt arbejde samt vejledning i afvikling af prøven i 9. klasse. På www.pst.gyldendal.dkligger der test- og evalueringsark til fri download.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Malene Dietz / Ane Bonnesen / Dorthe Frost
Sideantal: 188
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 180 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 660 g
Serie: Projekt Samfundsfag - teori og metode
Udgivelsesdato: 26 Feb 2009
Oplagsdato: 02 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702077537

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk

Projekt Samfundsfag - Teori og metode - Grundbog Gyldendal