Professionsbacheloropgaven i læreruddannelsen

Vis stort billede
Professionsbacheloropgaven i læreruddannelsen

222,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Professionsbacheloropgaven i læreruddannelsener en vejledning til lærerstuderende om den afsluttende opgave i læreruddannelsen. Bogen præsenterer en samlet fremstilling af de problemstillinger, spørgsmål, muligheder og svar, man som studerende oplever, når man skal skrive sin professionsbacheloropgave.
Der fokuseres på den empiriske dimension i opgaven, som kædes sammen med teorien i analysen for at bevidstgøre den studerende om mulighederne ved konstant at undersøge og analysere egen og andres praksis for at udvikle sin professionalitet. Den studerende skriver for professionen, hvor begreber fra fagene og de pædagogiske fag integreres og aktiveres gennem anvendelse inden for den kontekst, der anlægges i problemformuleringen.
Bogen leder den lærerstuderende gennem overvejelserne før opgaveskrivningen, de centrale elementer og afsnit i bacheloropgaven og afslutter med en gennemgang af de formaliakrav, der er til skriftlige opgaver, samt anbefalinger i ft. effektiv brug af vejledere. Alt sammen med henblik på at skrive den gode, læseværdige og relevante opgave!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Boding / Gorm B. Andersen
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 30 Jan 2010
Oplagsdato: 30 Jan 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814742

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Professionsbacheloropgaven i læreruddannelsen Dafolo