Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis. 2. UDGAVE

Vis stort billede Tilføj
Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis. 2. UDGAVE

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvilke kompetencer skal man tilegne sig som studerende på en professionsbacheloruddannelse? Hvordan kan man som professionsbachelor bidrage til udvikling af praksis efter endt uddannelse?

Det giver denne bog Professionsbachelor – uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis nogle bud på. Bogen henvender sig til alle studerende, der uddanner sig til professionsbachelor. Den beskriver, hvordan man som professionsbachelor til stadighed udvikler egne kompetencer og den praksis, man er en del af. De indledende kapitler beskriver uddannelsernes formelle rammer og deres placering i samfundet, opdateret med de seneste ændringer. De følgende kapitler er bygget op omkring centrale professionskompetencer: refleksionskompetence, undersøgelseskompetence, udviklingskompetence, formidlingskompetence og studiekompetence.

I denne anden reviderede udgave af bogen er en række kapitler kommet til, andre er fornyet, bl.a. kapitler om litteratursøgning, udviklingsprojekter, tværprofessionelt samarbejde, formidling og den nye studieaktivitetsmodel. Bogen er skrevet af fagpersoner med særligt indblik i de kompetencer, som er relevante for alle studerende på professionsbacheloruddannelserne.

Professionsbachelor – uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis er redigeret af ph.d. Bodil Nielsen, vicedirektør Niels Grønbæk Nielsen (University College Lillebælt) og lektor Niels Mølgaard (VIA University College).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Red. Bodil Nielsen / Niels Grønbæk Nielsen / Niels Mølgaard
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Ucc
Udgivelsesdato: 15 Jun 2014
Oplagsdato: 15 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791786624

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis. 2. UDGAVE Forlaget Ucc