Problemorienteret projektarbejde - en værktøjsbog

Vis stort billede
Problemorienteret projektarbejde - en værktøjsbog

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dette er en værktøjsbog om det problemorienterede projektarbejdes idé og praksis, med vægt på praksis. Bogen har til formål at støtte studerende i tilegnelsen af projekthåndværket fra den første projektidé til det sidste punktum sættes i projektrapporten.

Bogen fører læseren igennem de tre vigtige ben i det problemorienterede projektarbejde: · Det problemorienterede arbejde med problemformulering, design, metoder og videnskabsteori · Projektets proces, herunder vejledningssituationen og gruppeprocesser · Projektrapportens indhold, normer og opbygning
Læseren får konkrete redskaber, idéer og begreber, der har relevans i projektarbejdets hverdag. Som støtte er der bagerst en encyklopædi over nøgleord og -begreber i det problemorienterede projektarbejde. Problemorienteret projektarbejde er skrevet til studerende på videregående samfundsvidenskabelige studier, men den er også relevant for studerende fra humaniora og de tekniske videnskaber. I denne 4. udgave har forfatterne lavet omfattende ændringer. Bogen har bl.a. fået en ny struktur og enkelte nye kapitler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kaare Pedersen / Poul Bitsch Olsen
Sideantal: 330
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Samfundslitteratur
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 770 g
Udgivelsesdato: 26 Aug 2015
Oplagsdato: 26 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759322567

Sprog

Dansk

Problemorienteret projektarbejde - en værktøjsbog Samfundslitteratur