Portfolio, Speak Out! Pupil's Book

Vis stort billede Tilføj
Portfolio, Speak Out! Pupil's Book

151,56 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

Speak Out! Pupil's Book
My Portfolio Collection
Teacher's Guide
Cd'er
Elevbogen er inddelt i et antal emneområder og indeholder sange, rim, chants, lege, dialoger, spil og små korte tekster. Sprog og sprogbrug ses i en kommunikativ sammenhæng, og der er mange åbne opgaver, som kan løses på flere niveauer. Der er således god mulighed for differentiering.
I elevbogen gives der desuden forslag til små projekter og til brug af My Portfolio Collection.
Bogens mange billedordlister fungerer dels som ordforklaringer til teksterne, dels som hjælp når eleven selv skal bruge sproget aktivt.
Med undtagelse af de første kapitler er der ikke nogen fast rækkefølge i Speak Out! Vi anbefaler dog, at de første emner (Hello til og med Clothes) anvendes, som de kommer i bogen, da forskellige arbejdsgange introduceres og forklares her. Derefter kan du sammen med dine elever frit vælge, i hvilken rækkefølge klassen vil arbejde med emnerne.
Det er forskelligt fra klasse til klasse, hvornår arbejdet med Speak Out! vil være afsluttet. Nogle klasser vil være færdige med Speak Out! ved udgangen af 3. klasse, andre vil komme nogle måneder ind i 4. klasse. Speak Out! er som éngangsbog elevens ejendom, og man er derfor ikke afhængig af at skulle aflevere bøgerne ved skoleårets afslutning, fordi en "ny" 3. klasse skal overtage dem.
Bagest i Speak Out! har eleverne en oversigt over, hvad de kan lære inden for hvert enkelt emne-område. I lærervejledningen er en lignende oversigt, som er til lærerens brug, og som indeholder nogle flere udtryk og vendinger. Desuden indledes hvert emne i lærervejledningen med en præsentation af de læringsmål og sproglige vendinger, det enkelte emne omfatter.
Portfolio er en ny slags

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Laurie Gardenkrans / Cecilia Nihlén / Bo Bramming / M.Fl
Sideantal: 80
Sprog: Engelsk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 10
Udgave: 1
Udgiver: Alinea
Bredde: 210 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 278 g
Serie: Portfolio
Udgivelsesdato: 31 Dec 2005
Oplagsdato: 05 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788725000178

Udgivelsesår

2006

Sprog

Engelsk