Perspektiver på Cooperative Learning - at samarbejde om læring

Vis stort billede Tilføj
Perspektiver på Cooperative Learning - at samarbejde om læring

297,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Perspektiver på Cooperative Learning - at samarbejde om læring

Med udgangspunkt i, at læring er deltagelse, giver denne bog forskellige danske og internationale perspektiver på fænomenet Cooperative Learning (CL) - også kaldet 'Kooperativ Læring' eller 'samarbejdslæring'.
Cooperative Learning kan beskrives som en særlig måde at organisere undervisning og læreprocesser på. Herudfra præsenterer bogens artikler læseren for et internationalt udsyn, et historisk tilbageblik, en ny præsentation af CL, dansk forskning og danske skolers erfaringer med CL samt et møde med en 'kritisk ven'. Samtidig diskuteres CL i relation til vigtige emner i den danske pædagogiske debat, nemlig klasse- og læringsledelse samt arbejdet med de sociale kompetencer og den alsidige dannelse. Argumenterne er evidensbaserede, når forfatterne forsøger at finde svar på spørgsmål, som hvordan defineres CL, og virker CL overhovedet efter hensigten?
Bogen henvender sig til lærere, studerende på læreruddannelserne og andre interesserede, der ønsker en bredere indføring til Cooperative Learning i teori og praksis.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Annette Hildebrand Jensen
Udgiver: Dafolo
Serie: Undervisning og læring
Udgivelsesdato: 28 Apr 2012
Oplagsdato: 28 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772816685

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Perspektiver på Cooperative Learning - at samarbejde om læring Dafolo