Pædagogisk evaluering - en grundbog

Vis stort billede
Pædagogisk evaluering - en grundbog

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Pædagogisk evaluering - en grundbog. Faglighed, test og evalueringskultur
Pædagogisk evaluering - en grundbog- En bog i serien Faglighed , test og evalueringskultur.
Bogen, der henvender sig til undervisere i folkeskolen og læreruddannelsen og består af ti artikler om evaluering som fagligt omdrejningspunkt, skriver sig ind i hele evalueringskulturens spændvidde. Centrale temaer er bl.a. evalueringsteori, målsætningens betydning for et produktivt evalueringsudbytte, evaluering af faglige, tværfaglige og sociale kompetencer, eksempler på evalueringsredskaber og evalueringsresultaternes anvendelse i samarbejdet med eleverne, forældrene, skoleledelsen og andre samarbejdspartnere.
Bogens artikler tager alle afsæt i skolens virkelighed og har som formål at kombinere teori og praksis inden for intern evaluering. Forfatterne arbejder alle med evaluering inden for deres respektive områder og har såvel national som nordisk tilknytning til evalueringsmiljøer: Hanne Beermann, Pia Bisgaard, Jan Borgen, Pia Frederiksen, Anders Graversen, Ellen Krogh, Rolf Lander, Gjert Langfeldt, Tanja Miller, Bodil Nielsenog Birgit Thomsen.
Faglighed, test og evalueringskultur: Serien, der er resultatet af et samarbejde med CEPRA, nationalt videnCenter for Evaluering i praksis ved CVU Nordjylland, har til formål at give inspiration til at integrere den interne evaluering i undervisningen, så elevernes læring optimeres. Bøgerne i serien er udarbejdet med baggrund i indførelsen af folkeskolens nye nationale obligatoriske test i læsning, matematik, fysik/kemi, engelsk, biologi, geografi og dansk som andet sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bodil Nielsen / Tanja Miller / Hanne Beermann / M.Fl
Sideantal: 216
Sprog: Mange
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 2
Fotograf: Mikal Schlosser
Fagredaktør: Signe Holm-Larsen,Hans Jørgen Staugaard,Tanja Miller,Bodil Christensen
Udgiver: Dafolo
Serie: Faglighed, test og evalueringskultur
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814650

Udgivelsesår

2009

Sprog

Mange